• Author
    • Posts
  • #1827
    AvatarTheSmogDog
    Participant

    Is anyone else having problems scanning the VIN off cars?? My DAD updated yesterday and I’m having to scan multiple times to get it to work. Scanner works fine I tried in a separate window.. definitely a dad issue

    #1828
    Avatarapple
    Participant

    Still giving you problems?

    Had zero issue with mine so far

    #1830
    AvatarTheSmogDog
    Participant

    Actually after resetting it yesterday its been working like normal 🙂

    #1832
    Avatardlll
    Participant

    I have tried 2 bar code scanners with windows 10 after the update. Reset them both and still wont scan. What are you guys using ect brand model

    #1833
    AvatarTheSmogDog
    Participant

    So mine worked perfect for like one day but now it’s back to being glitchy. I have a honeywell and sometimes works perfect but half the time it will scan like half the VIN and I’ll have to rescan. The rescan always works eventually it’s just obnoxious. Is yours not scanning at all?

    #1834
    Avatardlll
    Participant

    ya not working at all since updated to windows 10. Even took the scanner of the ios unit loads software said scan ready to use but will not scan anything.

    #1845
    Avatarloptru
    Participant

    It’s a big problem for me. Half of the scans are in errors( invalid), some went through with a whole different VIN. I am using the Zebra/Motorola Symbol DS6878-sr 2d and Honeywell 1900 scanners. This new update is full of bugs and I hope BAR can find a way to fixed it otherwise some of us will be accused of clean plugging soon.

    #1846
    Avatarapple
    Participant

    Yep same here

     

    Glitchy and scan errors which MAY lead to accidental “clean plug” as someone is already mentioned

     

    • This reply was modified 18 hours, 55 minutes ago by Avatarapple.

You must be logged in to reply to this topic.